Onbeperkt 5G voor thuis

Door de lancering van 5G zal Fixed Wireless Access mogelijk worden. Een permanente draadloze primair internetverbinding voor connectiviteit in- en rondom het huis.

Consumenten en bedrijven zullen steeds vaker de keuze maken om over te gaan op ‘5G voor Thuis’ in plaats van het afnemen van een glasvezel of VDSL verbinding bij de provider. Dit kan eenvoudig door gebruik te maken van 5G routers voor thuis, 5G routers voor kantoor en 5G routers voor zakelijke- en M2M/IoT toepassingen.


hoge bandbreedte

Energiezuinig

Betrouwbaar

Betere dekking

Lage Latency

Sterke Beveiliging

Alle mogelijkheden voor 5G

Huawei 5G Router

Met de Huawei 5G CPE Pro ben je verzekerd van een razendsnelle verbinding.

5G (Ready) Unlimited SIM

Onbeperkt internet voor thuis. Sim-only of inclusief router. Op het beste netwerk van Nederland.

Huawei 5G Mifi

Altijd verzekerd van een snelle en stabiele verbinding voor onderweg of op reis.

5G IoT Connectivity

Jouw IoT als eerste op 5G? Neem contact op met een van onze specialisten.

Wat kan je met 5G?

Het 5G netwerk in Nederland biedt meer bandbreedte, snelheid, capaciteit en maatwerk mogelijkheden ten opzichte van het 4G netwerken. Deze voordelen bieden talloze mogelijkheden voor vernieuwing.

Niet alleen op productniveau zoals 5G trackers, 5G sensors en 5G routers, ook op branche niveau laten we verschillende toepassingen zien zoals; 5G voor thuis, op kantoor en 5G op de boot en in de zorg. Vanuit verschillende merken, expertise en invalshoeken. Zo haal je uit complexe technologie de meeste waarde en het beste resultaat.

De verwachting is dat de uitrol van het 5G mobiele netwerk een substantieel deel van het vaste internet netwerk gaat vervangen, zeker in gebieden die nu al te duur zijn om te verglazen, in buitengebieden of in grote nieuwbouwprojecten.

5G Routers

5G Mifi's

5G Antennes

Kom in contact

Adres

Torenstraat 8
5142ET, Waalwijk

Telefoon

(+31) 040-4015019
ma t/m vr van 10:00 tot 18:00

Email

sales@mifiwinkel.nl
www.mifiwinkel.nl

Wat zeggen klanten